Φοιτήτρια της Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College πετυχαίνει Διεθνή και Παγκύπρια Διάκριση στις Εξετάσεις ACCA 2021

  • 13 September 2021 09:15

Παγκόσμια και παγκύπρια διάκριση στις εξετάσεις του Επαγγελματικού Σώματος ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο 2021 σημείωσε η φοιτήτρια της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College Λεμεσού Sarah Koullapi, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που διαχρονικά εδώ και 40 χρόνια προσφέρει η Σχολή. Η φοιτήτρια κατέκτησε το πρώτο Παγκύπριο βραβείο και έχει σημειώσει την 8η καλύτερη κατάταξη Παγκοσμίως στην εξέταση του Advanced Audit and Assurance.

 

Θερμά συγχαρητήρια στην Sarah για την σημαντική αυτή διάκριση της, η οποία πραγματοποιήθηκε µε σκληρή δουλειά και αφοσίωση, σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα εκπαίδευση από την Σχολή.  Συγχαρητήρια δίνονται και στον εργοδότη της και τον καθηγητή της Σχολής για την μεγάλη αυτή επιτυχία και για την συνεχή και αδιάλειπτη βοήθεια και υποστήριξη  που παρέχουν σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών.

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College για την απόδοσή τους στις εξετάσεις τους και για την σκληρή δουλειά και αφοσίωση που σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης από την Σχολή μας έχει αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.