Αποφοίτηση Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

  • 12 July 2023 11:22

Την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών (ΣΕΣ) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου  διοργάνωσε με επιτυχία την 1η Τελετή Αποφοίτησης του Training Qualifications United Kingdom (TQUK) Level 6 Diploma in Accounting στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο κ. Andrew Walker, Διευθύνων Σύμβουλος του TQUK, τίμησε με την παρουσία του την Τελετή . Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι λογιστικών εταιρειών.

 Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών  συγχαίρει τους αποφοίτους του TQUK και τους εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον!

Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών προσφέρει μαθήματα που οδηγούν στο TQUK Level 6 Diploma in Accounting από το 2017.

Το TQUK είναι ένας φορέας απονομής τίτλων αναγνωρισμένος από το Γραφείο Πιστοποιήσεων (Ofqual) του Ηνωμένου Βασιλείου. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα πιστοποιήσεων και διαθέτει πάνω από 700 κέντρα TQUK παγκοσμίως και πάνω από 250.000 εκπαιδευόμενους σε 50 χώρες.

Το TQUK Level 6 Diploma in Accounting είναι ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών ACCA και παρέχει στους κατόχους του 9 εξαιρέσεις από τις εξετάσεις ACCA.

Οι υποψήφιοι πρέπει να δώσουν 9 εσωτερικές τελικές εξετάσεις που διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ΕΠΚ. Οι τελικές εξετάσεις προετοιμάζονται από καθηγητές της ΣΕΣ σε 9 υποχρεωτικά μαθήματα που καλύπτουν την ίδια ύλη με τα πρώτα 9 μαθήματα του ACCA, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι απόφοιτοι του TQUK είναι επαρκώς προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις των εξετάσεων του ACCA.